Gıda Katkı Maddeleri Güvenliği Raporu


Gıda Güvenliği Derneği Gıda Katkı Maddeleri Bilimsel Komitesi tarafından hazırlanan "Gıda Katkı Maddelerinin İşlevi ve Güvenliği" Raporu - Beslenme ve Diyetetik Kitabı Güncel Konular 9 (Prof. Dr. Muhittin Tayfur, Doç. Dr. Perim F. Türker ) 'da 13.Bölümde yayınlandı. Gıda Katkı Maddelerinin İşlevi ve Güvenliği Raporu Prof. Dr. Muhittin TAYFUR, Prof. Dr. Aziz EKŞİ, Prof. Dr. Ömer Hınç YILMAZ, Prof. Dr. Ali Esat KARAKAYA, Dr. Samim SANER, Gıda Müh. Petek ATAMAN tarafından hazırlanmıştır.

https://www.ggd.org.tr/ Gıda Güvenliği Derneğine ve emeği geçen Değerli Hocalarımıza teşekkür ederiz.

ÜYELERİMİZE AİT VERİLER

Üyelerimize ait veri analizlerini buradan inceleyebilirsiniz.

RAPORLAR

Gıda Katkı Maddelerinin İşlevi ve Güvenliği Raporu

Gıda Bileşenleri ve Geliştiricileri Sanayicileri Derneği
Web Tasarım ve İçerik Yönetimi